Links


Her er nogle links. Prøv dem....

Viborg Concert Band

Viborg Concert Band er et harmoniorkester, hvilket betyder, at der både er træblæsere, messingblæsere og slagtøj.

Viborg Concert Band's repertoire spænder over en bred vifte af forskellig musik som f.eks. Marcher, Musicals, Klassiske værker, Kirkemusik samt Rock, Jazz og Beat.!
Orkesteret består af ca. 25 voksne musikere, med en god fordeling på de enkelte instrumentgrupper.

Palmehave Orkesteret

Orkestret - som har eksisteret siden 1973 - består af ikke mindre end 17 musikere under ledelse af dirigent Kurt Madsen, som også er arrangør af orkestrets repertoire.

Musikken er god og velklingende Palmehavemusik som spilles til underholdning og dans.

Instrumenteringen består af saxofoner, klarinet, trompeter, og basuner - samt en rytmegruppe med klaver, guitar, bas, og trommer.Endvidere optræder orkestrets medlemmer som sangsolister i visse numre.

Tubaportalen

Tubaportalen er for alle der selv spiller tuba eller bare elsker tubaen som bassen i et blæseorkester, symfoniorkester eller som et meget alsidigt soloinstrument. Find din egen tuba. Kom i kontakt med andre tubaister. Find et orkester der ligger i nærheden af dig. Læs om de forskellige arrangementer med tubaen i centrum og meget mere...

Viborg musikskole

Viborg Musikskole er en selvejende institution, der fungerer på grundlag af støtte fra Viborg Kommune og Statens Musikråd. Den daglige ledelse tager administrationen sig af, mens den overordnede ledelse varetages af musikskolens bestyrelse.

Musikskolen organiserer en meget stor del af byens musikliv, når det drejer sig om musikundervisning og amatørorkestre og – kor. Man vil bl. a. kunne møde 4 kor og en lang række orkestre, herunder FDF’s. Om man er 1 år eller 83 år spiller ingen rolle, der er tilbud til enhver, der vil dygtiggøre sig som amatørmusiker eller bare have nogle gode musikalske oplevelser med andre mennesker.

Selmer/Bach™  instrumenter

Nogle af tyrolerkvintettens medlemmer bruger instrumenter lavet af Selmer/Bach™.

Yamaha™  instrumenter

Nogle af tyrolerkvintettens medlemmer bruger instrumenter lavet af Yamaha™.

Til startsiden